måndag 24 november 2014

Byggare Bob...

 eller mer rätt... byggare W & W... har varit i farten igen.

Jojo, ni tror väl att inget händer när inget skrivs. Inget kan vara mer fel, än den tron. Ju tystare jag är desto mer händer i verkliga livet.

En sak som hänt är att "Bulan" eller "Hålet" har fått flytta till annat ställe. Det har varit en sorts låda för en soptunna en gång i tiden... och när soptunnorna ändrade format och utseende fick plåtskåpet ett antal hyllor inmonterade.

Jag har hela tiden önskat att detta "Hål"... denna "Bula" skulle tas bort och ersättas med en hel och fin vägg. Nu har så skett.

Eller i alla fall så är en provisorisk vägg där som ska ersättas med en riktig när vädret blir varmare. Mycket utrymme blev det kvar inuti garaget när detta plåtschabrak kom bort.


Plåtschabraket. "Bulan". "Hålet".

Numera ett minne blott. Fast sopsorteringen har inte fått detta än. Den dagen kommer. Fortare än vad någon tror. Om inte någon människa hittar det och vill ha det till något.


Ny vägg. Provisorisk... för till våren när värmen kommer ska vi sätta dit ny fin vägg så att man inte kan tro att det någonsin funnits ett plåtskåp där.

Så...

nog händer det saker minsann.

Garagerensning pågår också.Och nu närmar sig advent... och adventspyntningen. Jag deltar i adventsstressen... för en stund.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...