söndag 28 januari 2018

Året som gått - januari 2017

Januari 2017... började året. Precis som alla andra år. Första månaden. Nytt rent blad. Ut med gammalt och in med nytt fräscht.

Fast inte alla tycker väl så. Min kärleks ex rivstartade året med fula hotbrev. Men dessa blev effektivt avfärdade. Hon har ingen anledning att hota oss. Hon har heller inget att kräva av oss. Hon har sitt liv och vi har vårt. Så är det bara. Skilsmässa brukar innebära just detta. Men inte alla kan släppa taget om den de inte vill leva med...

Det snöade en hel del. Regnade också.  Både milt och ganska kallt, om vart annat. Vi jobbar på... till den dag vi råkar ut för... influensan. Den var elak. Men vi tog oss genom den också. Inget kan stoppa oss.

Begravning efter en moster som vandrat vidare. Synd. Men så är gången. Vi ska alla den vägen vandra. Förr eller senare. Hon vandrade senare.

Den allra sista dagen i januari 2017 fick vi uppleva ett strömavbrott... mitt inne i stan. Det tror man inte, men så kan ske... dock inte lika ofta och länge som på landet där vi bodde tidigare. Där var det mer regel än undantag.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...