söndag 9 oktober 2016

Att renovera ett hemmakontor

 Hemmakontoret ligger i det rum som har flest väggar. Ja, fem stycken, är det. Inget konstigt alls. Finns väl många rum som inte har bara fyra väggar. Det här rummet har fem och är lite annorlunda byggt än alla andra rum.

Hemmakontorsrummet är det enda rummet i vår stora fina lägenhet som inte är som alla andra. Fast köket och hallen är lite "egna" de med. Men dit kommer vi senare. Hallen har faktiskt redan fått nya tapeter och lampor... men mer blir inte förrän kanske nästa år. Eller året därpå... vi får se hur det blir med tid.Hemmakontoret får finfina tapeter. Lazulite Moonrock från ASW. Bilderna gör inte riktigt rättvisa åt tapeten. Den är inte så grå som på övre bilden och inte så brun som den bilden här bredvid. Den är snygg!

Tapeten hamnar på den femte väggen. De övriga är fint vitmålade.
Nytt golv har vi lagt också. Vinylklickgolv. Pergo. Nordisk vit ek. Utan ftalater,

Så enkelt att lägga. Till och med en med tummen mitt i handen klarar det. Inget såga och jävlas... bara skära med kniv och böja. Ingen plast under heller innan läggning. Blir en helt annan känsla på golvet. Varmare och mjukare.

Snart in med möblerna. Nya fina kontorsstolar. Vårt eminenta skrivbord. Käre makens fina gamla skåp. Våra vita hyllor med dörrar som döljer kontorsgrejor och pärmar. Fin belysning. Ja...

vi är nöjda.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...